Våra quizar

Med konceptet “Guiding by Quizzing” som ledstjärna har vi tagit fram en frågekortlek för ett antal olika destinationer och semesterorter. Kortleken består av 200 frågor och svar om ert resmål fördelade på 40 kort. Frågorna är fördelade på de fem kategorierna; Historia, Kultur, Geografi, Språk och Blandat.

Vi vänder oss till Dig som vill veta mer om den plats du besöker, till Dig som vill lite mer än bad och sol och till Dig som vill lära känna ditt resmåls historia och kultur. Även om Du har varit ett flertal gånger i Paris eller på Mallorca och tycker att du kan mycket om platsen, så tror vi inte att du skall förvänta dig att du kan svaren på alla frågor. Tanken är att du skall lära dig något nytt om ditt resmål, varför du heller inte skall bli besviken om frågorna ve2010 - 31JUL 958rkar svåra.

Förhoppningen är att frågorna och svaren kommer att locka till att besöka platser som man inte tidigare känt till. Det ges en hel del tips om såväl stränder som restauranger och kulturella sevärdheter. Konceptet med frågor och svar gör att man på ett lekfullt sätt tar till sig kunskap. Det kan vara hemma när man planerar resan, på flyget, på balkongen på resmålet innan restaurangbesöket, vid poolen, på stranden eller varför inte efter hemkomsten. Efter ett antal rundor har kunskapen om orten fördjupats och värdet av resan blir än större.

 

 

Box image

Resan Bokad?

Beställ då en quizkortlek för just Din
destination. 200 frågor och svar i fem kategorier kring spännande och intressanta fakta om Ditt resmål.
Få ut mer av resan , beställ en quizkortlek genom att klicka på knappen nedan.

Box image

Förläng nöjet med resan - börja hemma!

Planera resan hemma tillsammans med Dina medresenärer. Använd frågeleken som ett komplement till dagens guide-böcker. Den perfekta förberedelsen inför resan!

P1000635